Kunstneren

Inge Delfs

Velkommen!

Jeg ønsker at gøre en forskel med mit kunstneriske udtryk, hvilket for mig hænger nøje sammen med det at gøre en forskel som menneske. En enhed.

Jeg gør det mit hjerte banker for. Mine billeder er mit hjerteblod.

Jeg ønsker at bevæge mennesker.

Som billedkunstner vil jeg gerne fortælle, at min/vores verden med dens farver, lys, motiver, former og rum betyder en stadigt voksende berigelse for mig.

Mennesker fascinerer mig. For mig er portrætter og nøgenportrætter i dén grad tiltrækkende at arbejde med.

I mine portrætter ønsker jeg at vise, hvad mennesker “fortæller” mig. Mennesker i min tolkning. Mine portrætter er - også - fiktion. I mine nøgenportrætter tilstræber jeg en forening af ansigtets udtryk/betydning og udstråling sammen med kroppens, ligeledes i min tolkning. Nøgenportrætterne er min personlige videreudvikling af en croquis. I begge tilfælde bliver virkelighed, indtryk og fantasi til et hele. Og jeg leger.

Mine billeder er min personlige fortolkning af og mit udtryk for mine tanker, hvad jeg iagttager, ser og oplever… glæde og smerte.

De viste billeder er alle skabt over tid.

Nogle af billederne kan befinde sig på en udstilling eller et galleri.

Mit værksted er i mit hjem. For mig er det vigtigt, at jeg kan gå ”til og fra”, når som helst jeg ønsker det. Og jeg arbejder med mange værker af gangen.

Interesserede er velkomne til at kontakte mig og aftale tid for besøg på mit værksted. Her er der flere værker at se end de, der er vist i galleriet her på siden.

Inge Delfs